Video INTERVIUL integral. Marius Tucă Show. Tudorel Butoi, despre cazul Caracal: Sub nicio formă nu aş face lui Dincă testul poligraf. Persoanele în vârstă nu sunt recomandate

Psihologul criminalist Tudorel Butoi a afirmat miercuri, la emisiunea Marius Tucă Show, că Gheorghe Dincă nu este obligat să facă testul poligraf, care nu e recunoscut ca probă în instanţă şi ale cărui rezultate ar fi oricum viciate din cauza vârstei criminalului de la Caracal.

16589 afișări

E deja o chestiune jenantă. Menţinerea în viaţă a bietelor fete care creează speranţă familiei, mai ales de către cei care au avut în faţă evidenţa uciderii acestor fete

Marius Tucă: S-a dus şi până la urmă a mărturisit, a dat declaraţia care este în dosar. Am şi eu, cum să zic aşa, o părere dacă vreţi, să nu spun mai mult decât atât, domnule, foarte mulţi poliţişti specialişti, poliţişti, atenţie, care au lucrat în poliţie, mari dezamăgiri pe cazul de la Caracal. Care şi-a dat cu părerea de pe margine, domnule profesor, nu vorbim despre alţii.

Tudorel Butoi: Sunt de acord cu tine, chestiunea e în felul următor.

Marius Tucă: Care au crezut din prima, au spus că fetele sunt în viaţă, că au fost răpite, că sunt traficate şi aşa mai departe.

Tudorel Butoi: Asta e deja o chestiune jenantă. Menţinerea în viaţă a bietelor fete care creează speranţă familiei, mai ales de către cei care au avut în faţă evidenţa uciderii acestor fete.

Marius Tucă: Şi probele ADN, ştiţi că la noi am ajuns până acolo, şi asta arată cât de rău am ajuns noi, statul român, până la urmă şi România, în momentul în care tu negi probele ADN. Domnule profesor, ştim bine ce înseamnă America peste tot în lume, proba ADN nu e regină, este absolut tot ce înseamnă probă în dosar.

Tudorel Butoi: Dar hai să discutăm şi per a contrario. Era nebun ăsta, Dincă, să se îndrepte spre o pedeapsă mare spre care tu zici şi să nu zică vino tu din Madrid şi vino şi tu din Austria, băi, daţi-mi fetele încoace. Da? Sau la cât tărăboi e creat era posibil să zică Alexandra, sunt aici!

Marius Tucă: Serios, cred că e o bătaie de joc la adresa, la memoria...

Tudorel Butoi: Cele două omoruri sunt probate cert, merg în instanţă, vor ţine în ceea ce priveşte aprecierea judecătorului.

Marius Tucă: Domnule profesor, eu vă întreb pentru că sunt în stare să afirm, un astfel de prădător sexual şi nebun, da, paranoia, cum să facă ăsta parte dintr-o reţea? Cine s-ar fi dat pe mâna lui Dincă, vorbim despre reţea, după aia la complici mai putem discuta. Nu era foarte clar că nu putea să facă parte un astfel de personaj dement dintr-o reţea?

Tudorel Butoi: Marius, ei nu diferă unii de alţii. Aici e povestea. Nu diferă mult, aceşti traficanţi...

Marius Tucă: Da, dar în momentul de faţă nu există nicio dovadă că el făcea parte dintr-o reţea.

Tudorel Butoi: Aceşti traficanţi sunt o apă şi-un pământ. Şi îmi pare extrem de rău că anticipez, nu la nivel extraordinar, dar cred că foarte mulţi dintre poliţişti sunt băgaţi în combinaţii din astea pentru că...

Marius Tucă: Asta e adevărat, asta e România şi ştim ce se întâmplă, mai ales în oraşe de provincie, de reţele de proxeneţi, inclusiv cu copii, cu minori. Dar eu vă spun în cazul Dincă, avem măcar o singură probă că el făcea parte dintr-o reţea? Pentru că asta se vorbeşte de o lună şi o săptămână de acum.

Tudorel Butoi: Nici nu mă interesează vreau să spun.

 

Citește mai departe:

Înapoi

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Citește mai departe:

Înapoi

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici