Video Prognoza meteo. Cât ţine iarna din primăvară

  • De duminică vremea se răceşte în toată ţara şi vin ploile şi ninsorile
  • 21 de judeţe sunt sub cod galben de ninsori şi viscol
  • În Bucureşti ninge de luni şi stratul de zăpadă devine generos
8077 afișări

Prognoza pentru ţară

De la noapte să ştii că vremea se strică. 21 de judeţe sunt sub cod galben de ninsori până luni dimineaţa la ora 02:00, aşa că la început o să plouă şi apoi începe să ningă. O să fie şi viscol pe crestele cele mai înalte şi vizibiliatea o să fie scăzută. Sunt şi condiţii de polei aşa că ai mare grijă pe şosele. Temperaturile minime vor fi cuprinse între -1 şi 8 grade.

Mâine ai parte de vreme mult mai rece decât până acum. Maximele scad chiar şi cu 20 de grade, aşa că pornesc de la 1 grad şi se opresc la 13 grade. Peste zi plouă cam în toată ţara. Doar prin nord şi nord-est o să fie lapoviţă, însă noaptea ninge peste tot. Se depune strat serios de zăpadă la munte şi prin sud. Vântul suflă cu putere mai ales la munte şi în sud, unde o să fie viscol. Minimele nu sunt nici ele prea genersoase, între -6 şi 3 grade.

Luni tot vreme ca de iarnă. La munte şi în sud continuă să ningă, aşa că o sa cam dai zăpada de pe maşină dacă trebuie să ieşi din casă. În Dobrogea doar plouă, iar dacă eşti din Muntenia, Oltenia, şi Banat, aşteaptă-te la precipitaţii mixte. Vântul o să sufle în continuare cu putere în toată ţara, aşa că o să îţi pară că e şi mai frig. Maximele pornesc de la -1 grad şi se opresc la 7 grade, noaptea o să fie între -9 şi 1 grad.

Nici marţi nu revine primăvara, aşa că bucură-te că nu trebuie să ieşi din casă. O să ningă în continuare în sud şi sud-vest, dar nu este exclus să vezi ceva fulgi de zăpadă chiar dacă eşti în alte zone. În Dobrogea însă, doar lapoviţă. Dacă eşti la munte sau prin Oltenia, să ştii că aici ai şanse mari să ai parte de multă zapadă, dar şi de vânt. O să fie la fel de frig ca luni, cu maxime între -1 şi 7 grade, însă noaptea se încălzeşte uşor: între -7 şi 3 grade.

Prognoza pentru Capitală

În Bucureşti să ştii că mai ai parte de încă o noapte plăcută. Doar vântul începe să prindă putere, dar tot o să fie cald 5...6 grade.

Mâine însă vremea se răceşte şi soarele dispare din peisaj, aşa că e mai bine că nu ieşi din casă. O să fie doar 8...9 grade, faţa de 23 cât au fost azi. Noaptea vin ploile care se transformă în ninsori, aşa că pregăteşte-te pentru vreo 2 cm de zăpadă luni dimineaţă şi în jur de 1 grad.

Luni iarna se reîntoarce în Bucureşti, aşa că nu e vreme tocmai bună de ieşit din casă. Peste zi ai parte de toate: lapoviţă, ninsoare, ploi, vânt şi 3 grade cel mult. Noaptea o să fie rece, 0 grade, ninge mai mult şi o să se strângă cam 5 cm de zăpadă.

Marţi continuă să ningă, aşa că dacă nu vrei să dai zapadă de pe maşină, mai bine stai în casă. O să fie cel mult 4 grade, vântul intens o să te facă să crezi că e mai frig şi o să se adune cam 10 cm de zăpadă.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici