Video Prognoza meteo. Marţi, frig şi iarnă, de joi revine primăvara

  • Marţi si miercuri, iarnă în toată ţara, cu maxime de 9 grade Celsius
  • Miercuri precipitaţiile se răresc, dar ziua rămâbne rece şi mohorâtă
  • Primăvara revine de joi, când vremea începe să se încălzescă
567 afișări

Prognoza pentru ţară

Urmează o noapte foarte rece, cu temperaturi cuprinse între -8 grade în nord-vest şi 6 grade pe litoral. La munte şi prin Transilvania se depune strat nou de zăpadă, iar în Moldova, prin Muntenia, Dobrogea şi nordul Olteniei vor fi precipitaţii mixte. Vântul prinde putere în cam toată ţara.

Mâine vremea îţi dă motive să rămâi acasă. O să fie foarte rece pentru final de martie, astfel că maximele pornesc de la zero grade şi se opresc 9 grade Celsius. În Carpaţii Meridionali şi de Curburã, în sudul Transilvaniei şi al Banatului, nord-vestul Munteniei şi în vestul şi nordul Olteniei va ninge şi se va depune strat de zăpadă, local, consistent. Ceva lapoviţă o să fie si în regiunile sud-estice. Vântul intens o să viscolească ninsoare la munte, iar prin sud-est o să aplifice senzaţia de frig.

Miercuri ai parte tot de vreme rece, iar în sudul ţarii vântul puternic te face să crezi că e şi mai frig decât e de fapt. Maximele pornesc de la 2 grade şi se opresc la 11. Norii nu părăsesc sudul şi sud-vestul ţării, unde mai ninge slab.

De joi vremea se încălzeşte, dar nopţile rămân reci. Norii lasă loc soarelui, astfel că maximele vor fi cuprinse între 6 şi 15 grade. Vântul nu te părăseşte dacă stai prin Dobrogea. Dimineaţa şi noaptea e posibil să ai parte de ceaţă şi brumă.
 

Prognoza pentru Bucureşti

La noapte e posibil să vezi pe geam doi, trei fulgi de zăpadă printre picăturile de ploaie, vântul prinde putere şi te trezeşti cum cam 4 grade.

În Capitală mâine ai parte de o zi rece, ca de iarnă. Nori cât cuprinde, precipitaţii mixte, slabe, şi cel mult 5 grade. Vântul continuă să sufle cu putere, aşa că o să-ţi pară că e şi mai frig.

Miercuri tot vreme perfectă de stat în casă. Se mai încălzeşte puţin, cam 8 grde la prânz, dar tot cu vânt puternic. Norii se mai răresc şi e posibil să scapi fără ploi.

Joi vremea se încălzeşte, dar asta nu înseamnă că e vreme bună de plimbare. O să fie o zi mohorâtă, vântul se mai liniştit şi o să fie cel mult 13 grade.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici