Video Ai mască şi nu o foloseşti cum trebuie? Poţi să înveţi din greşelile lui Ludovic Orban

  • Ţi se spune zi de zi, de către conducătorii statului, că e absolut necesar să porţi masca de protecţie
  • Premierul, însă, nu e un exemplu tocmai corect de “aşa da”
  • Masca nu vrea şi nu vrea să stea la locul ei...nu e de nasul lui
2456 afișări

Mai marii statului îţi zic, zi de zi, că trebuie să porţi mască de protecţie. Însă tu ştii cum stă treaba, dăi sfaturi dar nu le aplici. Premierul, de exemplu,parcă uită de mască, uneori, chiar dacă vorbeşte la microfoanele care vor fi folosite şi de alţii.

Reporter: Aţi ieşit la această declaraţie de faţă cu noi

Orban: Sunteţi la o distanţă corespunzătoare şi nu există risc să vă contaminez.

Dar dacă ai mască şi nu o foloseşti cum trebuie? Uite, poţi să înveţi din greşelile lui Ludovic Orban. Pare că premierului nu i-a spus nimeni că masca trebuie să acopere atât gura, cât şi nasul, iar banda metalică să se muleze perfect pe nas.

Ce să faci...oricât ar încerca premierul, masca nu vrea şi nu vrea să stea. Pur şi simplu, nu e de nasul lui.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici