Video DECLARAŢIA ZILEI | Florin Roman (PNL), către Dăncilă: Puteţi dormi liniştită noaptea? Nu vă bântuie chipurile românilor bătuţi în 10 august?

Deputatul PNL Florin Roman a acuzat joi, de la tribuna plenului comun unde se dezbate moţiunea de cenzură, că în Parlament au fost aduşi jandarmii, iar aceştia apărăr penalii în timp ce în România au loc crime.

241 afișări

"Am înţeles de ce azi a devenit o cazemată militarizată a jandarmeriei. Aş vrea să ştiu de ce azi când am venit toţi la muncă parlamentul plin de jandarmi, în afara parlamentului jandarmi. V-aţi ascuns de oameni? Vreau să ştiu cine a solicitat prezenţa jandarmeriei în afara şi în interiorul Palramentului. Ştiţi că la ora actuală când voi vă hliziţi sunt crime în România. Uitaţi poza asta. Fata asta, iar jandarmii stau în Parlament să apere majoritatea penală şi nu pe stradă", a declarat Florin Roman, deputat PNL.

Acesta a mai întrebat, d ela prezidiul Parlamentului, cine a solicitat prezenţa trupelor de jandarmi în interior şi afara parlamentului.

"Pe cine protejează? Jandarmii stau în parlament să apere penalii", a mai spus Roman.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici