Video DECLARAŢIA ZILEI Mircea Diaconu, mesaj în Parlamentul European: Lăsaţi România să-şi găsească calea, singură

Europarlamentarul Mircea Diaconu a declarat, în cadrul dezbaterii de la Bruxelles privind situaţia democraţiei şi a justiţiei din România, că România ar trebui să fie lăsată să îşi găsească calea "singură".

7195 afișări

El a explicat, în intervenţia sa din Parlamentul European, că pentru ca discuţia pe tema ordonanţelor să fie una completă ar trebui să îşi exprime părerea şi "un infractor din România".

"Am fost anchetat în timp ce eram senator şi ministru al Culturii. După doi ani de zile, procurorul mi-a zis că nu a găsit niciun prejudiciu şi m-a trimis în judecată cerând 2 ani şi jumătate închisoare, pentru mine cu executare", a spus Mircea Diaconu.


 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici