Video Incident NEPLĂCUT pentru Traian Băsescu în secţia la care a mers să voteze. Fostul preşedinte a reacţionat dur: Prostia nu poate să te deranjeze, poţi doar să o compătimeşti

Traian Băsescu a mers sâmbătă la vot, în cadrul referendumului privind redefinirea familiei, alături de soţia sa Maria. La plecare, unul dintre membrii comisiei a refuzat să dea mâna cu fostul preşedinte, care a comentat "prostia nu poate să te deranjeze, poţi doar să o compătimeşti".

13875 afișări

Fostul preşedinte al României a mers la urne alături de soţia sa, Maria. Imediat după vot, Traian Băsescu a mers la masa comisiei şi a dat mâna cu fiecare dintre membri.

Unul dintre membrii comisiei, care citea, nu a întins însă mâna. "Da, un domn care citea o carte, ce arată că şi comisia e politizată. Probabil era un pesedist înrăit. Nu (nu m-a deranjat – n.r.). Prostia nu poate să te deranjeze, poţi doar să o compătimeşti", a spus fostul preşedinte.

Cel care a refuzat să îl salute pe Traian Băsescu este membru al USR.

Întrebat şi cu privire la situaţia Elenei Udrea, fost ministru al Turismului din guvernarea PDL, arestată în Costa Rica,Traian Băsescu a refuzat să comenteze.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici