Video O nouă vizită plină de tensiuni: Viorica Dăncilă, HUIDUITĂ şi la Novaci, în judeţul Gorj/ Persoanele purtau tricouri USR-PLUS | VIDEO

Viorica Dăncilă a fost huiduită, duminică, de mai multe persoane care purtau tricouri cu însemnele Alianţei 2020 USR - PLUS, în timpul vizitei în oraşul Novaci, judeţul Gorj, unde a participat la Festivalul Păstoresc „Urcatul Oilor la Munte”. Susţinătorii PSD au încercat să acopere protestul, strigând „România, România” şi aplaudând.

5277 afișări

Premierul Viorica Dăncilă a fost aşteptat de susţinători la sosirea la Festivalul Păstoresc „Urcatul Oilor la Munte”, din Novaci, judeţul Gorj, cu un buchet de trandafiri roşii şi pâine cu sare.

La plecare, câteva persoane, care purtau tricouri cu însemnele Alianţei 2020 USR - PLUS au huiduit-o şi au strigat „Hoţilor”, „Ruşine” şi „Demisia”. Pe tricouri era imprimat şi mesajul „Fără hoţie ajungem departe”.

Susţinătorii PSD au încercat să acopere vocile protestatarilor, scandând „România, România” şi aplaudând.

Viorica Dăncilă a fost însoţită la Novaci de ministrul Finanţelor Publice, Eugen Teodorovici, şi de ministrul Apelor şi Pădurilor, Ioan Deneş.

La Novaci, a fost prezent de altfel şi Dragoş Pîslaru, fostul ministru al Muncii în guvernul Dacian Cioloş şi actual candidat la alegerile europarlamentare din partea Alianţei 2020 USR PLUS, care a transmis live pe Facebook evenimentul.

"Update Live din Novaci: Incredibil, dar adevărat!!! Dancila, Daea şi Teodorovici au fugit. Au stat câteva minute între jandarmi in mulţime, după care au plecat. Nu mai vorbesc de la tribuna, nu mai îndruga minciuni, fug de aici din Novaci cu coada între picioare. Huiduiţi de Novaceni, “aplaudaţi” cu frenezie de USR-PLUS. Halal curaj, halal politicieni. Nu mai au unde sa se ascundă de oameni. Iar Alianţa 2020 USR PLUS este peste tot prin ţară. Votaţi-ne pe 26 mai să începem să facem ţara bine!", a fost mesajul postat de Pîslaru, alături de transmisia live.

Festivalul Folcloric Păstoresc „Urcatul Oilor la Munte“ este organizat de Casa de Cultură, Primăria şi Consiliul Local al Oraşului Novaci şi se află la a 52 - a ediţie.

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici