Video Dăncilă, reacţie după demisia de la conducerea PSD: Am considerat că sunt un preşedinte responsabil care vrea să iasă pe uşa din faţă. VIDEO

Viorica Dăncilă a declarat că ea şi-a depus demisia din funcţia de preşedinte al PSD, fiind un act unilateral. Aceasta a precizat că a făcut tot ce a putut la alegerile prezidenţiale şi că se bucură că partidul a obţinut un scor aproape de cel de la alegerile parlamentare din 2016.

2100 afișări

„Eu mi-am depus demisia. A fost un act unilateral. Au vorbit fiecare dintre colegi. Unii au considerat că e necesar schimbarea conducerii partidului. Am considerat că sunt un preşedinte responsabil care vrea să iasă pe uşa din faţă şi acest lucru trebuia realizat”, a afirmat Viorica Dăncilă, marţi, la finalul unei şedinţe CEx care a durat circa şase ore.

Întrebată dacă îi pare rău că a candidat la alegerile prezidenţiale, Viorica Dăncilă a răspuns: „Am făcut tot ceea ce am putut. Nu nu îmi pare rău de acest lucru. Eu cred că trebuie să luăm în calcul şi condiţiile în care am candidat. Să luăm în considerare că în 2014 niciunul nu era în funcţie. Mă bucur că PSD a obţinut totuşi voturile pe care le-a obţinut în 2016”.

Marcel Ciolacu este preşedinte interimar al PSD, după demisia Vioricăi Dăncilă şi a întregului Birou permanent al partidului. Singurul care nu a demisionat a fost Eugen Teodorovici, a cărui funcţie de preşedinte executiv nu mai există, după dizolvarea Biroului permanent.

Paul Stănescu va fi interimar secretar general.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
dăncilă,
demisie,
psd

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici