Video Accident grav în judeţul Braşov: O persoană a murit, iar alte patru sunt rănite după ce două TIR-uri şi trei maşini s-au ciocnit. De vină este şoferul unui TIR - VIDEO

O persoană a murit, iar alte patru sunt rănite, după ce două TIR-uri s-au ciocnit cu trei autoturisme, pe DN13, la intrare în localitatea braşoveană Feldioara, transmite corespondentul MEDIAFAX.

8635 afișări

GALERIE FOTO

UPDATE - Accidentul de pe DN13: Şoferul unui TIR a intrat într-o coloană de maşini ce aştepta la semafor

Accidentul de pe DN13, soldat cu un mort şi patru răniţi, în care au fost implicate două TIR-uri şi trei autoturisme s-a produs după ce unul dintre TIR-uri a intrat cu viteză într-o coloană de maşini care aştepta la semafor, transmite corespondendentul MEDIAFAX. Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Judeţene Braşov, comisar şef Liviu Naghi, accidentul de pe DN13 s-a produs după ce un bărbat în vârstă de 56 ani, care conducea un autotractor cu remorcă, din direcţia Braşov spre Rupea, pe fondul nepăstrării distanţei regulamentare în mers faţă de ceilalţi participanţi la trafic, a lovit în partea spate un autoturism staţionat într-o coloană de maşini formată în aşteptarea schimbării culorii semaforului situat la intrarea în localitatea Feldioara.

„Forţa impactului a proiectat autoturismul în cel staţionat înaintea sa angrenând în coliziune şi ce-a de a treia maşină staţionată ce a fost strivită sub autotirul transport marfă ce ocupa a patra poziţie în coloană faţă de autotractorul responsabil de producerea accidentului“, a transmis Naghi, într-un comunicat.

Accidentul s-a soldat cu decesul unei persoane de sex feminin, şoferul primului autoturism avariat de autotractor, rănirea gravă a unui bărbat, şoferul celui de-al treilea autoturism angrenat în coliziune precum şi cu rănirea uşoară a altor doi bărbaţi, şoferul al celui de-al doilea autoturism avariat (autoturism ce a fost proiectat în afara părţii carosabile, pe direcţia de mers spre Rupea) şi a şoferului responsabil de producerea

Persoana scoasă din maşina strivită între cele două TIR-uri, o femeie, nu a mai răspuns manevrelor de resuscitare şi a fost declarată decedată.

De asemenea, o altă persoană este în stare gravă, inconştientă şi a fost întubată.

Alţi trei oameni au suferit răni uşoare şi sunt conştienţi.

„S-a intervenit cu trei echipaje pentru descarcerare, patru echipaje SMURD şi o autospecială cu apă şi spumă. Acţiunea de descarcerare a fost foarte dificilă“, a precizat Ciprian Sfreja, purtător de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Braşov.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici