Video Accident teribil la Raliul Craiovei: Şase persoane, între care doi copii, la spital după ce o maşină aflată în cursă a derapat şi a ieşit în afara traseului/ Imagini cu impact emoţional | VIDEO

Şase persoane, între care doi copii, au ajuns, sâmbătă, la spital, după ce au fost lovite de o maşina unui participant la Raliul Craiovei. Maşina a derapat în afara traseului.

12477 afișări

AVERTISMENT! Imagini cu puternic impact emoţional

Potrivit Poliţiei Judeţene Dolj, un participant la Raliul Craiovei a derapat în afara traseului.

Maşina a lovit şase persoane, acestea nefiind însă rănite grav.

„Accident rutier, 6 victime conştiente, în Craiova, str. A.I.Cuza, în faţă la Universitate”, a anunţat purtătorul de cuvânt al ISU Dolj, Tania Vîlceanu.

Potrivit acesteia, patru adulţi şi doi copii au fost răniţi uşor, fiind duşi la spital.

Sâmbătă şi duminică, la Craiova se desfăşoară a treia etapă din Campionatul Naţional de Super Rally. Potrivit organizatorilor, la concurs s-au înscris 37 de concurenţi. Ziua de sâmbătă a debutat în zona pasajului Universităţii cu sesiunea de calificări, iar de la ora 14.30 sunt programate manşele finale. Ceremonia de premiere va avea loc la ora 18.00.

Poliţiştii verifică dacă organizatorii Raliului Craiovei au luat toate măsurile de protecţie

Poliţiştii verifică dacă organizatorii Raliului Craiovei au luat toate măsurile de protecţie, după ce un participant la raliu a rănit şase spectatori.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj, Cosmin Grădinaru, a declarat că un participant la un raliu organizat în centrul Craiovei a pierdut controlul autoturismului pe care îl conducea pe traseul de concurs şi a lovit un gard de protecţie de pe marginea drumului.

În urma incidentului, a rezultat rănirea a şase persoane care au fost transportate la spital.

Poliţiştii au deschis o anchetă, urmând să se stabilească împrejurările în care s-a produs incidentul.

Totodată, poliţiştii vor verifica dacă au fost luate toate măsurile de protecţie de către organizatori, a spus Grădinaru.

Taguri:
accident,
victime,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici