Video Angajata unei primării a ajuns la spital după ce ar fi fost jignită şi umilită de primar: "Se răzbună că nu l-am votat"

O angajată a Primăriei Dumbrava, judeţul Prahova, a ajuns, miercuri, la spital, după ce i s-a făcut rău la serviciu. Femeia spune că primarul a transferat-o pe un post prin care a primit şi atribuţii de femeie de serviciu. ”M-a terorizat. Se răzbună că nu l-am votat”, spune angajata.

1355 afișări

Miercuri, un echipaj al Ambulanţei Prahova a fost solicitat să acorde primul ajutor la Primăria Dumbrava unei angajate, transmite corespondentul MEDIAFAX.

”Am deplasat un echipaj tip B2, era o femeie, angajată a Primăriei, cu stare lipotimică. Am transportat-o la spital”, a declarat, pentru MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al Ambulanţei Prahova, George Duţă.

Angajata Primăriei Dumbrava, Elena Voinea, a declarat, la rândul ei, corespondentului MEDIAFAX, că i s-a făcut rău în urma unui scandal pe care l-a avut cu primarul localităţii, Marian Apostol.

Femeia a spus că s-a trezit cu o dispoziţie dată de primar prin care este mutată la un alt serviciu pentru care nu are calificare.

”M-am trezit mutată abuziv pe un alt post, la cadastru, eu având postul la asistentă social. Prin fişa postului mi-a dat şi atribuţii de femeie de serviciu. Eu nu am semnat aşa ceva. M-a ameninţat, mi-a vorbit foarte urât. Mi s-a făcut rău”, a declarat Voinea.

Totodată, femeia a spus că a fost ameninţată de primar că va fi data afară.

”M-a terorizat. A zis că nu se lasă până nu mă dă afară. Acum sunt în spital, cu perfuzia în mână. Zice că se răzbună că nu l-am votat. Ca mine sunt şi alţi colegi. Am făcut sesizare la ITM şi nu am semnat nimic”, a mai spus Elena Voinea.

Contactat de corespondentul MEDIAFAX, primarul comunei Dumbrava, Marian Apostol, a refuzat să comenteze incidentul, declarând că este într-o şedinţă.

La rândul său, viceprimarul comunei Dumbrava, Gheorghe Niţă, a declarat că a fost anunţat de către soţul angajatei că acesteia i s-a făcut rău.

”Dânsa azi (miercuri -n.r.) s-a întors din concendiu. Nu ştiu ce s-a întâmplat. M-a anunţat soţul dânsei că i s-a făcut rău. Era singură în birou şi a venit ambulanţa. Spune că s-a certat cu primarul că i s-a dat o dispoziţie prin care a fost mutată pe alt post. De asta i-a venit rău. Mai multe nu ştiu”, a declarat viceprimarul comunei Dumbrava.

Potrivit acestuia, Elena Voinea lucrează la Primăria Dumbrava din 2006.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici