Video CAPTURĂ de 17,6 kilograme de heroină la Giurgiu. Două persoane au fost reţinute - VIDEO

Două persoane au fost reţinute de procurorii DIICOT după ce au fost prinse în flagrant la Giurgiu în timp ce transportau într-un autoturism 17,6 kilograme de heroină, cu o valoare de piaţă de aproximativ un milion de euro, drogurile fiind aduse din Bulgaria şi având ca destinaţie Germania.

836 afișări

Potrivit unui comunicat al Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT), Ion Ilie şi Ozdemir Salih au fost reţinuţi pentru trafic de droguri de mare risc şi trafic internaţional de droguri de mare risc, respectiv instigare la trafic de droguri de mare risc şi instigare la trafic internaţional de droguri de mare risc

Anchetatorii susţin că, în octombrie, Ozdemir Salih l-a determinat pe Ion Ilie să se deplaseze în Bulgaria, în vederea preluării unei cantităţi de heroină şi a introducerii şi transportării acesteia în România. Conform sursei citate, drogurile trebuiau să ajungă în Germania pentru a fi comercializate.

Cele două persoane au fost prinse în flagrant, luni, la Giurgiu, în timp ce transportau disimulat, în caroseria autoturismului, 44 de pachete de diverse forme care conţineau cantitatea de 17,6 kilograme de heroină.

Conform anchetatorilor, valoarea de piaţă a drogurilor este de aproximativ 1.000.000 de euro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici