Video Crimă în centrul Capitalei | Principalul suspect, un cetăţean italian, susţine că a fost legitimă apărare/ Care ar fi fost motivul | FOTO, VIDEO

Un bărbat a fost găsit mort, vineri dimineaţa, într-un apartament al unui bloc situat pe Bulevardul Unirii, în Bucureşti. Surse judiciare au declarat, pentru Mediafax, că ar fi vorba despre o crimă, principalul suspect fiind un cetăţean italian.

5824 afișări

UPDATE: 17:45 - Cetăţeanul italian suspectat că ar fi ucis, vineri dimineaţă, un român, într-un bloc de pe Bulevardul Unirii din Bucureşti, este audiat, la ora transmiterii ştirii, la Poliţia Capitalei. Surse judiciare au precizat, pentru MEDIAFAX, că acesta le-ar fi spus anchetatorilor că a fost legitimă apărare.

Sursele citate precizează la la audieri este şi o femeie. Deocamdată aceştia nu au fost puşi sub învinuire, cercetările fiind în desfăşurare.

Surse judiciare au declarat, pentru MEDIAFAX, că fapta ar fi fost comisă pe fondul unei reprize de turism sexual, motivul fiind o neînţelegere legată de bani.

Cauza este intrumentată de procurorii de la Parchetul Capitalei şi de Serviciul Omoruri.

De asemenea, medicii legişti au finalizat autopsia cadavrului, urmând ca raportul să fie depus la dosar.

Crima a avut loc vineri dimineaţa.

Anterior, surse judiciare au declarat, pentru Mediafax, că fapta ar fi fost comisă pe fondul unei reprize de turism sexual, motivul fiind o neînţelegere legată de bani.

Procurorii de la Parchetul Capitalei şi Serviciul Omoruri fac, la momentul transmiterii ştirii, cercetarea la faţa locului, în paralel având loc audieri.

De asemenea, medicii legişti au finalizat autopsia cadavrului, urmând ca raportul să fie depus la dosar.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici