Video INCENDIU pe Autostrada Sibiu – Orăştie: O maşină a ars complet | FOTO, VIDEO

O maşină a ars complet, vineri, într-un incendiu izbucnit pe Autostrada Sibiu – Orăştie, la kilometrul 254, în judeţul Sibiu. Nu s-au înregistrat victime, transmite corespondentul MEDIAFAX.

864 afișări

Elena Welter, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Sibiu, a declarat că incendiul a pornit în timpul mersului.

„Evenimentul rutier s-a produs pe A1, calea 2, la kilometrul 254. O maşină a luat foc. Incendiul a pornit în mers, de la motor, Nu s-au înregistrat victime. Şoferul a reuşit să oprească pe banda de urgenţă”, a spus Welter.

Ramona Nistor, purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu, a declarat că arderea este generalizată, iar în zonă se intervine pentru stingere cu o autospecială cu apă şi spumă.

Traficul pe Autostrada Sibiu – Orăştie, în zona ieşirii spre staţiunea Ocna Sibiului, în judeţul Sibiu, este blocat până când incendiul va fi stins complet.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici