Video „Dubla 1”. S-a „aruncat” pe jos şi s-a fotografiat în suferinţă. Ce a păţit un ieşean care a înscenat că a fost tâlhărit în scara blocului

Un bărbat de 34 de ani, din Iaşi, este cercetat de poliţişti, după ce a înscenat că a fost tâlhărit într-o scară de bloc din oraş, acesta punându-şi soţia să sune la 112 pentru a reclama că o persoană necunoscută l-a agresat şi i-a furat banii.

4587 afișări

Potrivit unui comunicat transmis, joi, poliţiştii din cadrul Biroului de Investigaţii Criminale Iaşi fac cercetări în cadrul unui dosar penal întocmit pentru săvârşirea infracţiunii de inducerea în eroare a organelor judiciare.

De fapt, în noaptea de 8 martie spre 9 martie, poliţiştii au fost sesizaţi că, în scara unui bloc, o persoană necunoscută, i-ar fi sustras, unui bărbat, de 34 de ani, din municipiul Iaşi, prin violenţă, suma de 1.100 de lei.

„În urma sesizării, poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tâlhărie calificată. Din cercetările efectuate ulterior de către poliţişti, s-a constatat faptul că, bărbatul de 34 de ani, ar fi determinat-o pe soţia sa să sesizeze instituţiile competente cu privire la faptul că, în timp ce el s-ar fi aflat în scara blocului, ar fi fost victima unei infracţiuni de tâlhărie calificată”, se arată în comunicat.

La audieri, bărbatul a susţinut faptul că ar fi fost victima infracţiunii, însă, din verificări, s-a constatat că relatările bărbatului nu sunt reale, iar acesta şi-ar fi înscenat furtul şi actele de violenţă, lucru care a fost demonstrat de imaginile de pe camerele de supraveghere.

Cercetările continuă, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iaşi, pentru stabilirea întregii situaţii de fapt şi luarea măsurilor legale ce se impun.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici