Video Elicopterul SMURD intervine în cazul unui accident produs pe DN1A, traficul fiind întrerupt

O persoană a fost rănită şi va fi transportată cu elicopterul SMURD la Bucureşti, după ce tirul în care se afla s-a răsturnat, la Vălenii de Munte, traficul în zonă fiind întrerupt, transmite corespondentul MEDIAFAX.

1848 afișări

Potrivit Poliţiei Prahova, accidentul s-a produs pe DN1A, la Vălenii de Munte. “Un tir încărcat cu apă minerală a intrat în balans iar autovehicolul s-a răsturnat” a declarat Raluca Brezeanu, purtător de cuvânt al IJP Prahova.

Din cauza accidentului, pe DN 1 A, în zonă, traficul este întrerupt. Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Prahova, şoferul a rămas prins în vehicul şi a fost nevoie de echipajul de la descarcerare.

“Şoferul este conştient. La caz este aşteptat un elicopter SMURD care va prelua victima” a declarat Raluca Vasiloae, purtător de cuvânt al ISU Prahova.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici