Video FOTO A început DEMOLAREA clubului Bamboo din Capitală. Localul va fi dezafectat în întregime

Demolarea clubului Bamboo din Capitală a început, luni, la mai bine de o lună după incendiul în care a ars aproape în totalitate, la faţa locului acţionându-se cu un buldoexcavator, în prezenţa poliţiştilor şi a criminaliştilor.

1271 afișări

Demolarea clubului Bamboo a început, luni, costurile lucrărilor urmând să fie suportate de patroni.

La faţa locului s-a intervenit, deocamdată, cu un buldoexcavator care a pus la pământ o parte din rămăşiţele clădirii, pentru a face loc criminaliştilor să strângă probe.

Intervenţia va se va desfăşura pe parcursul mai multor zile.

Inspectoratul de Stat în Construcţii (ISC) a recomandat dezafectarea totală a clubului Bamboo din Capitală din cauză că, după evaluarea structurii de rezistenţă, s-a constatat posibilitatea crescută ca aceasta să se prăbuşească.

 

Un incendiu puternic a devastat în întregime localul în urmă cu o lună, 44 de persoane având nevoie de îngrijiri medicale. Procurorii Parchetului Capitalei au deschis in rem un dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de distrugere din culpă. Patronii clubului susţin că focul ar fi putut fi pus intenţionat, deoarece în zona de unde a pornit incendiul au fost văzute persoane suspecte.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici