Video FOTO VIDEO Plimbare prin pădurea plutitoare: un loc unic în lume

  • Vara, dar şi toamna, mulţi turişti iau cu asalt un lac pitoresc, o „pădure plutitoare” unică în lume.
  • Plimbările cu barca îi fac pe turişti să pară că plutesc.
1154 afișări

Parcul Luyang Lake Wetland Park, situat în oraşul Yangzhou din Jiangsu, în estul Chinei, are o pădure unică, cu copaci care cresc la un metru adâncime în interiorul lacului.

Turiştii se pot bucura de pădure atât cu barca, cât şi pe jos. Docurile plutitoare le permit oamenilor să se plimbe de-a lungul pădurii, dar şi pe lac.

Copacii, Metasequoia sau sequoia, au dispărut, dar au fost redescoperiţi mai târziu şi descrişi ca fiind o „fosilă vie”. Aceştia, fiind semi-submerşi, creează o atmosferă liniştită care îi face pe turişti să se simtă ca şi cum ar pluti.
 
Imaginile postate de site-ul almostmag.china arată copacii plantaţi îngrijit, în rânduri.
 
Deşi peisajul este foarte mult verde în timpul verii, pădurea se transformă într-o mare de copaci roşii şi roz în timpul anotimpurilor reci.
 
Pădurea neobişnuit de „ordonată”  face parte din mişcarea de conservare a Chinei.
 

 

Turiştii se pot bucura de pădure atât cu barca, cât şi pe jos. Docurile plutitoare le permit oamenilor să se plimbe de-a lungul pădurii şi pe lac.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici