Video Grav accident feroviar: Un copil a fost rănit după ce maşina în care se afla a fost spulberată de un tren InterRegio - FOTO, VIDEO

Un copil în vârstă de 14 ani a fost rănit, vineri, oraşul Piatra-Olt, în apropierea Gării CFR, după ce maşina în care se afla a fost lovită de un tren de persoane.

1848 afișări

Pompierii din Olt au intervenit, vineri, la un accident feroviar produs în oraşul Piatra-Olt, în apropierea Gării CFR, unde un tren a lovit un autoturism în care se aflau două persoane.

Potrivit ISU Olt, maşina era condusă de o tânără în vârstă de 18 ani, care nu a fost rănită în urma impactului, iar pe scaunul din dreapta-faţă se afla un copil în vârstă de 14 ani, care a suferit traumatism cranio-facial şi traumatism umăr drept, acesta urmând să fie transportat la UPU Slatina.

În urma cercetărilor, poliţiştii au stabilit că tânăra de 18 ani, în timp ce conducea maşina în oraşul Piatra Olt, nu ar fi respectat semnificaţia indicatorului „oprire” la trecerea la nivel cu calea ferată şi a fost lovită de trenul IR 1721 care circula pe ruta Craiova- Sibiu.

Tânăra a fost testată cu aparatul alcooltest, nefiind sub influenţa alcoolului.

În trenul InterRegio 1721 se aflau aproximativ 100 de persoane, iar niciuna dintre acestea nu a avut nevoie de îngrijiri medicale.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici