Video Incendiu devastator: Depozit cu mii de tone de cereale, ars în totalitate/ Pompierii intervin pentru stingerea ultimelor focare | FOTO, VIDEO

Un depozit cu 2.000 de tone de cereale şi un tractor au ars în totalitate, în noaptea de sâmbătă spre duminică, în localitatea Sântana, din judeţul Arad. Pompierii intervin şi duminică dimineaţa pentru stingerea ultimelor focare.

2659 afișări

Potrivit ISU Arad, incendiul a izbucnit în jurul orei 2.00, în noaptea de sâmbătă spre duminică.

La sosirea echipajelor, incendiul era generalizat şi ameninţa să se extindă la alte clădiri învecinate şi la patru camioane de transport, aflate în apropiere. Intervenţia pompierilor a fost dificilă, din cauza riscului de prăbuşire a construcţiei şi a faptului că în zonă exista combustibil.

Sursa FOTO: ISU Arad

Pentru stingerea flăcărilor au fost mobilizate opt autospeciale, cu doi ofiţeri, patru subofiţeri şi nouă voluntari.

„La această oră incendiul este lichidat, se acţionează pentru stingerea ultimelor focare. O autospecială a Detaşamentului de Pompieri Arad va rămâne pentru supravegherea incendiului. Nu s-au înregistrat victime”, au transmis reprezentanţii ISU Arad.

Potrivit acestora, cauza incendiului va fi stabilită în perioada următoare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici