Video Insigne „Special Police”, cătuşe şi mănuşi din latex. Trei escroci din Timişoara simulau percheziţii şi jefuiau oameni FOTO VIDEO

  • Trei escroci din Timişoara, deghizaţi în poliţişti, simulau percheziţii şi furau bani victimelor din judeţul Mehedinţi.
  • Timişorenii avea insigne falsificate şi cătuşe.
  • Falşii poliţişti au primit arest preventiv, pentru 30 de zile.
703 afișări

Potrivit poliţiştilor, pe 15 iunie şi pe 16 iunie „două femei, de 66 şi 70 de ani, din judeţul Mehedinţi, ar fi fost induse în eroare de trei persoane, care ar fi folosit unele semne distincte ale unei autorităţi publice şi ar fi declinat calităţi oficiale, care implică exerciţiul autorităţii de stat”.

Persoanele, cu vârste cuprinse între 26 şi 48 de ani, toate din municipiul Timişoara, ar fi pătruns în locuinţele victimelor, de unde ar fi sustras 1.290 de euro şi 9.500 de lei.

Miercuri, poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale din Mehedinţi, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Vânju Mare, au pus în aplicare un mandat de percheziţie, la persoanele bănuite de uzurpare de calităţi oficiale şi furt calificat.

În urma percheziţiei poliţiştii au găsit diferite sume de bani, două insigne cu inscripţia „SPECIAL POLICE”, o pereche de cătuşe şi mai multe perechi de mănuşi din latex. Cei trei bărbaţi au fost reţinuţi pentru 24 de ore.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici