Video Lecţie de solidaritate la Piteşti, unde elevi, profesori şi antreprenori au produs sute de viziere pentru medici

  • Copiii de la mai multe licee din Piteşti au produs aproape 400 de viziere pentru medici
  • Vizierele sunt distribuite gratuit şi făcute din bani proprii
  • Vizierele au ajuns în 14 spitale din Argeş şi Bucureşti
2297 afișări

Zeci de copii, profesori şi antreprenori din Piteşti au produs viziere de protecţie pentru medici din 14 spitale. Vizierele sunt produse exclusiv cu resurse proprii şi ajung la medici în mod gratuit. Cu resurse minime, copiii dau dovadă de o fortă incredibilă şi se mobilizează pentru a-i proteja pe medici.

Cu plasticul ca materie primă pe final de stoc, copiii îşi folosesc creativitatea şi folosesc coperţi de caiete pentru a continua producerea vizierelor. Antreprenorii implicaţi investesc chiar în vreme de criză şi cumpără imprimante de 1000 de euro pentru a susţine proiectul copiilor. Îşi doresc să meargă mai departe de atât şi să asigure viziere şi pentru distribuitori, curieri, operatorii de la casele de marcat.

„Voluntar convins, am sarit imediat în ajutorul acestui grup minunat, convins că fiecare ajutor dat, cât de mic, va conta în susţinerea comunităţii locale şi nu numai”, a spus Alin Dincă, fondator CoderDojo Piteşti.

Cristian Cangea, fondator Robotic Process Automation, nu a rămas nici el nepăsător: „Am demarat acest proiect din dorinţa de a-i ajuta şi susţine moral, pe salvatorii nostrii, cadrele medicale. De la om la om. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici