Video Maşină de popcorn ruginită şi alimente ţinute pe jos, la Festivalul Iernii din Constanţa - FOTO

Maşină de popcorn ruginită, produse preparate în ligheane de plastic şi alimente depozitate pe jos, sunt câteva dintre neregulile găsite de inspectorii CJPC în urma unui control efectuat luni la Festivalul Iernii din Constanţa.

335 afișări

Inspectorii OPC Constanţa au efectuat luni un control în Parcul Tăbăcărie din Constanţa, acolo unde are loc Festivalul Iernii.

În mai multe căsuţe în care se vinde popcorn sau clătite au fost descoperite abateri grave, cum ar fi alimente depozitate pe jos, ustensile murdare şi improprii preparării alimentelor, iar pungile cu mâncare nu erau etichetate.

În imaginile făcute publice de CJPC Constanţa se poate observa şi o maşină de popcorn ruginită şi murdară.

În urma controlului, inspectorii au închis temporar două căsuţe, au aplicat mai multe avertismente şi au chemat mai mulţi operatori economici la sediul instituţiei pentru a prezenta o serie de documente.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
opc,
festival,
nereguli

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici