Video METEO #azi 28 martie: Vremea se va menţine mai rece decât în mod normal la această dată

PROGNOZA METEO. Astăzi, vremea se va menţine uşor mai rece decât în mod normal la aceastã datã în cea mai mare parte a ţãrii.

361 afișări

ÎN BUCUREŞTI

În Capitală, vremea va fi mai rece decât în mod normal la aceastã datã. Temperatura maximã va fi de 12...14 grade, iar cea minimã se va situa în jurul valorii de 0 grade. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab şi moderat. Dimineaţa şi noaptea vor fi condiţii de brumã.

ÎN ŢARĂ

Vremea se va menţine uşor mai rece decât în mod normal la aceastã datã în cea mai mare parte a ţãrii.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 6 şi 15 grade, iar cele minime se vor situa între -6 şi 4 grade.

Cerul va fi variabil, cu înnorãri mai accentuate ziua în regiunile nordice, iar noaptea şi în cele estice, dar numai izolat vor fi precipitaţii, predominant ploi, iar în Carpaţii Orientali va ninge slab. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificãri în est, sud-est şi la munte. Dimineaţa şi noaptea, local, se va produce brumã.

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici