Video METEO #azi 29 martie: Vântul va sufla slab şi moderat

PROGNOZA METEO. Astăzi, valorile termice diurne se vor situa în jurul celor specifice datei în vest, sud-vest şi în centru.

243 afișări

ÎN BUCUREŞTI

În Capitală, vremea va fi uşor mai rece decât în mod normal. Cerul va fi temporar noros, iar vântul va sufla în general moderat ziua, apoi se va diminua semnificativ în intensitate. Temperatura maximã va fi de 10...11 grade, iar cea minimã se va situa în jurul valorii de 1 grad. Dimineaţa şi noaptea vor fi condiţii de brumã.

ÎN ŢARĂ

Valorile termice diurne se vor situa în jurul celor specifice datei în vest, sud-vest şi în centru, în timp ce în restul zonelor vor fi uşor mai coborâte decât acestea.

Cerul va fi variabil, cu înnorãri în estul şi sud-estul ţãrii, unde doar cu totul izolat va ploua slab, iar la munte, trecãtor va fulgui.

Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificãri în zona montanã înaltã, iar pe parcursul zilei şi în sud-estul teritoriului, dar la cote mai reduse. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 7 şi 18 grade, iar cele minime se vor situa, în general, între -6 şi 4 grade. Dimineaţa şi noaptea, pe arii restrânse, se va produce brumã.

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici