Video METEO #azi 4 aprilie: Vreme, în general frumoasă. Temperaturile pot ajunge şi până la 20 de grade

PROGNOZA METEO. Vremea va fi în general frumoasã. Cerul va fi variabil, cu unele înnorãri în timpul zilei în nord-vestul ţãrii, unde izolat şi trecãtor va ploua slab.

331 afișări

ÎN BUCUREŞTI

Vremea va fi frumoasã, însã regimul termic va fi caracterizat de valori uşor mai coborâte decât cele climatologic specifice datei. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab şi moderat. Temperatura maximã va fi de 14...15 grade, iar cea minimã de 1...3 grade.

ÎN ŢARĂ

Cerul va fi variabil, cu unele înnorãri în timpul zilei în nord-vestul ţãrii, unde izolat şi trecãtor va ploua slab. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificãri temporar susţinute în Banat şi zona înaltã a Carpaţilor Meridionali, iar ziua, la cote mult mai reduse local şi temporar în sudul şi estul teritoriului. 

Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 9 grade pe litoral şi 20 de grade în Câmpia de Vest, iar cele minime între -1 şi 9 grade, mai scãzute în estul Transilvaniei, dar mai ridicate în Dealurile de Vest. Noaptea se va semnala brumã pe arii restrânse, mai ales în Transilvania.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici