Video METEO #azi 5 aprilie: Vremea se va încălzi uşor. Condiţii de ceaţă şi brumă

PROGNOZA METEO. Vremea se va încălzi uşor în cea mai mare parte a ţării.

280 afișări

ÎN BUCUREŞTI

Vremea se va încãlzi uşor. Cerul va fi variabil, mai mult senin pe parcursul zilei. Vântul va avea temporar intensificãri. Temperatura maximã va fi de 18...19 grade, iar cea minimã de 3...5 grade.

ÎN ŢARĂ

Vremea se va încãlzi uşor în cea mai mare parte a ţãrii. În vest şi nord-vest vor fi temporar înnorãri şi pe arii restrânse ploi slabe, în timp ce în restul teritoriului cerul va fi variabil spre senin ziua, însã pe parcursul nopţii în regiunile extracarpatice se va semnala nebulozitate joasã.

Vântul va avea intensificãri, cu rafale ce pot depãşi 55...60 km/h în Banat şi 70...80 km/h pe crestele Carpaţilor Meridionali, însã local şi la cote uşor mai reduse şi în celelalte regiuni.

Temperaturile maxime se vor încadra, în general, între 12 şi 22 de grade, iar cele minime se vor situa între 1 şi 11 grade, mai coborâte în depresiunile din estul Transilvaniei unde vor mai fi condiţii de brumã. Izolat se va forma ceaţã.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici