Video Momentul în care are loc jaful armat în sala de jocuri de noroc din Piteşti. Unul dintre angajaţi a suferit un atac de panică | VIDEO

Un jaf armat a avut loc, duminică dimineaţa, la o sală de jocuri din centrul Piteştiului. Poliţiştii sunt în alertă şi încearcă să îi găsească pe cei care au intrat cu feţele acoperite şi au ameninţat angajaţii, reuşind să fure o sumă importantă de bani.

5629 afișări

Potrivit poliţiştilor piteşteni, jaful armat a avut loc cu puţin timp înainte de ora 7.00, când două persoane mascate au intrat în sala de jocuri de noroc, iar una dintre ele a ameninţat angajaţii cu o armă.

Deocamdată nu se ştie dacă arma este una reală, mai spun oamenii legii.

Cei care au comis jaful au reuşit să plece cu 40.000 de lei.

Directorul de la Ambulanţa Argeş, Marian Hiru, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, că un angajat al sălii de jocuri de noroc a suferit un atac de panică, iar altul o contuzie, pentru care s-au acordat îngrijiri medicale la faţa locului.

Surse judiciare au declarat că autorii jafului au ameninţat cu arma casiera, iar aceasta ar fi cea care a suferit un atac de panică.

În momentul în care un alt angajat a vrut să îi imobilizeze pe cei doi, acesta ar fi suferit o contuzie.

Aceleaşi surse mai arată că sala de jocuri de noroc are camere de luat vederi, însă deocamdată nu s-a stabilit dacă imaginile sunt relevate sau nu pentru anchetă.

Jaful din centrul Piteştiului a durat mai puţin de un minut, arată aceleaşi surse, iar unul dintre autori ar fi avut şi un topor.

Cercetările în acest caz sunt în desfăşurare.

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici