Video O maşina a luat foc pe un câmp din Argeş, în incendiu fiind mistuite şi 5 hectare de mirişte

O maşină a luat foc, joi, pe un câmp în zona localităţii Oarja, din judeţul Argeş, după ce şoferul a accelerat prea tare în încercarea de a ieşi de pe un teren viran, în incendiu fiind mistuite şi cinci hectare de mirişte, transmite corespondentul MEDIAFAX.

178 afișări

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Argeş, Daniel Bădiţeanu, incendiul în urma căruia au ars o maşină şi cinci hectare de vegetaţie uscată s-a produs în zona localităţii Oarja, după ce un şofer a intrat cu maşina pe un teren viran. Când a încercat să iasă, autoturismul a rămas blocat, iar şoferul a accelerat până când vehiculul a luat foc.

„Şoferul a rămas blocat cu maşina pe câmp şi a încercat să iasă, dar tot accelerând autoturismul, au existat scurgeri combustibile, scântei, iar vegetaţia s-a aprins. Au ars 5 hectare de vegetaţie uscată şi maşina în proporţie de 80 la sută”, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, Daniel Bădiţeanu, purtător de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă al ISU Argeş.

Bădiţeanu a adăugat că şoferul a reuşit să se salveze şi a încercat să stingă şi incendiul cu un extinctor, dar fără izbândă, flăcările cuprinzând miriştea.

Incendiul a fost stins de pompieri după aproximativ 3 ore.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici