Video Poliţişti cercetaţi de Parchetul Militar după ce au fost filmaţi în timp ce băteau un bărbat în Vaslui

Doi poliţişti vasluieni sunt cercetaţi de Parchetul Militar Iaşi, după ce în mediul online a apărut o înregistrare cu aceştia , în care se vede cum agresează un bărbat, transmite corespondentul MEDIAFAX.

2884 afișări

Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Vaslui, imaginile au ajuns şi la şefii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vaslui.

”Imaginile au fost vizionate de conducerea instituţiei şi s-a decis efectuarea demersurilor procedurale , în vederea declinării competenţei către Parchetul Militar Iaşi”, a declarat luni, pentru MEDIAFAX, Loredana David, purtător de cuvânt IPJ Vaslui.

Cei care au efectuat înregistrarea susţin că au văzut cum bărbatul a fost lovit cu pumnii şi picioarele de poliţişti apoi a fost băgat cu forţa în maşina poliţiei, unde a fost agresat din nou.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici