Pompierii din Argeş intervin la un incendiu masiv izbucnit la o hală

Pompierii din Argeş intervin cu şapte autospeciale de stingere cu apă şi spumă, o autoscară şi o ambulanţă SMURD la un incendiu masiv izbucnit la o hală din comuna Bradu, jud. Argeş.

632 afișări
Imaginea articolului Pompierii din Argeş intervin la un incendiu masiv izbucnit la o hală

UPDATE 22:15 Se intervine cu spumă pentru a întrerupe aportul de oxigen în reacţia de ardere. Au fost aduse butoaie cu spumogen pentru alimentarea liniilor de stingere

Ştirea iniţială: Pentru localizarea flăcărilor care se manifestă pe o suprafaţă de aproximativ 5000 mp, în sprijinul echipajelor argeşene au fost trimise în sprijin 3 maşini de stingere de la ISU Dâmboviţa, 2 de la ISU Olt şi 1 de la ISU Giurgiu.

Din cauza degajărilor mari de fum, pentru protecţia populaţiei aflată în proximitatea zonei de manifestare, a fost transmis un mesaj de avertizare prin intermediul sistemului RO-Alert.

Din informatiile primite la acest moment, nu sunt raportate victime 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici