Video Primele imagini cu bărbatul care a încercat să jefuiască o bancă din Capitală. Ce spun martorii despre atacator | FOTO, VIDEO

Martorii au declarat că bărbatul care a încercat să jefuiască o bancă din Sectorul 2 al Capitalei, înarmat cu un cuţit, a acţionat singur, nu este om al străzii şi a încercat să-şi ascundă identitatea cu ajutorul unui hanorac. După ce el a fost împins de un angajat al băncii, a fugit.

1720 afișări

„Are (atacatorul, n.r.) 1.80, lejer. E un om normal, îmbrăcat în trening. În niciun caz nu e un om al străzii. Are un hanorac gri care-l are pe cap, se vede mai mult de jumătate din faţă. La un moment dat lasă capul în jos şi pe urma fuge şi trece strada. Este slab, uscat. A ieşit din bancă uşor, mergând până la colţ şi acolo la colţ, apoi către stradă a fugit şi a traversat strada. Nu se vedea niciun om, el era singur”, l-a descris un martor.

Alt martor spune că zona din jurul băncii este una slab circulată şi că, deşi sunt camere de luat vederi, hoţii nu sunt împiedicaţi să încerce să acţioneze.

„Sunt peste tot camere de luat vederi în zona asta, nu se sperie nimeni. Văd că aici e zona cam necirculată. Dimineaţă, pe la 10:30, am înţeles că a venit unul îmbrăcat în negru, într-o geacă neagră cu pantaloni negri. A intrat cu un cu un cuţit în bancă. A ameninţat casiera să-i dea banii, nu a reuşit. Între timp s-a acţionat butonul de panică, a venit poliţia. Sunt de 20 de ani, aici îi cunosc pe toţi. În bancă nu mai vine nimeni. A venit de la Criminalistică, a venit câinele, a luat urme. Il depistează. Nu a apucat să se declanşeze alarma”, a spus un alt bărbat.

Poliţiştii încearcă să identifice un bărbat care a încercat, vineri dimineaţă, să jefuiască o bancă din Sectorul 2, ameninţând angajaţii cu un cuţit. Unul dintre angajaţi l-a împins pe bărbat spre ieşire, care ulterior a fugit. Nimeni nu a fost rănit şi nici nu au fost furate valori.

„În această dimineaţă, prin apel 112, în jurul orei 10:30, angajaţii unei instituţii bancare de pe raza sectorului 2 au sesizat faptul că în incinta sucursalei a intrat un bărbat care le-a solicitat angajaţilor banii din casierie, având asupra sa un obiect ce părea a fi înţepător. Unul dintre angajaţi a intervenit şi l-a impins spre ieşire, bărbatul fugind. Nicio persoană nu a fost rănită şi nu au fost sustrase valori”, au precizat reprezentanţii Poliţiei Capitalei.

Potrivit unor surse apropiate anchetei, este vorba despre Banca Comercială Română, situată pe strada Basarabia, nr. 57.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici