Video Soferul din Braşov, care nu a respectat un biciclist în trafic, a fost prins. Află ce au decis poliţiştii!

  • Poliţiştii l-au identificat pe şoferul din cauza căruia un biciclist a căzut
  • Şoferul de 60 de ani a rămas fără permis pentru 30 de zile
  • Incidentul a avut loc ieri, într-un sens giratoriu din Braşov
  • Imaginile au fost înregistrate de o cameră de bord montată pe o altă maşină aflată în trafic
  • Revoltător este că şoferul nu a dat semne că ar regreta fapta, fie şi la nivel uman, că a pus în pericol viaţa unui alt om
6943 afișări
Şoferul din Braşov care a tăiat calea unui biciclist aflat în sensul giratoriu a fost identificat de poliţişti. Agenţii au văzut înregistrarea în mediul online şi au decis ca bărbatul să rămână fără permis de conducere pentru 30 de zile. Biciclistul care a încercat să evite accidentul a zburat de pe bicicletă şi a căzut. Şoferul de 60 de ani nici măcar nu a stat să se asigure dacă biciclistul este în regulă şi a plecat. 
 
"În urma apariţiei în mediul online a unor imagini care surprind un eveniment rutier petrecut pe strada Poienelor din municipiul Braşov, poliţiştii din cadrul Biroului Rutier Braşov s-au sesizat din oficiu şi au demarat verificări în vederea stabilirii stării de fapt.
 
În urma activităţilor desfăşurate, poliţiştii au identificat conducătorul auto ca fiind un bărbat în vârstă de 60 ani din municipiul Braşov şi au stabilit faptul că acesta  nu a nerespectat prevederile OUG 195/2002R, privind circulaţia pe drumurile publice, motiv pentru care a fost sancţionat contravenţional.
 
Totodată, ca măsură complementară, i-a fost reţinut permisul de conducere în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce vehicule pe drumurile publice, pentru o perioadă de 30 zile", comisar de poliţie Alina Ivan.
 
Sursa imaginilor: BizBraşov 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici