Video Tragedia din Prahova: Pompierii au reluat căutările celui de-al patrulea copil luat de viitură/ Un bărbat care se plimba cu ATV-ul, luat şi el de viitură

Pompierii au reluat, duminică dimineaţa, căutările în comuna Sângeru, judeţul Prahova, pentru găsirea celui de-al patrulea copil luat de viitură, alături de mamă şi fraţi, cu tot cu casă. Angajaţii ISU caută şi la Nistoreşti un bărbat care se plimba cu un ATV şi care a fost surprins de râul Prahova.

1618 afișări

Căutările celui de-al patrulea copil luat de viitură, alături de mamă şi fraţi, cu tot cu casă, au fost sistate din cauza întunericului sâmbătă seara şi reluate duminică la ora 07.15.

29 de pompieri participă la acţiune pentru găsirea copilului.

Sâmbătă, echipele de căutare au găsit o fetiţă de 9 luni şi un băiat de 6 ani, ambii morţi. Mama şi cei patru copii au fost luaţi, vineri, de viitură cu tot cu casă. Femeia a fost salvată, iar trupul unui copil a fost găsit vineri seară de pompieri.

Potrivit ISU Prahova, angajaţii Inspectoratului intervin şi în Nistoreşti pentru căutarea unui bărbat de 49 de ani.

„Aseară (sâmbătă- n.r.), în jurul orei 22.47, pompierii au început căutările pentru un bărbat de 49 de ani dat dispărut pe raza localităţii Nistoresti. Se pare că se plimba cu un ATV şi a fost surprins de râul Prahova. În acestă dimineaţă (duminică- n.r.) în jurul orei 07.37 s-au reluat căutările”, au transmis reprezentanţii ISU Prahova.

La căutări participă pompieri, poliţişti, jandarmi şi localnici.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici