Video Tramvai deraiat pe Şoseaua Mihai Bravu din Capitală după un accident rutier, în care 4 persoane sunt rănite

Un accident a avut loc, luni, între un autobuz şi un tramvai, la intersecţia Bulevardului Mihai Bravu cu Baba Novac, în urma impactului tramvaiul ieşind de pe şine. Patru persoane au fost rănite, trei dintre ele fiind transportate la spital, anunţă ISU Bucureşti-Ilfov.

3369 afișări

Călătorii din ambele vehicule au coborât, circulaţia tramvaielor fiind blocată în zonă. La faţa locului au intervenit forţele ISU, două echipaje SUMRD şi Poliţia Rutieră, anunţă ISU.

Patru persoane au fost rănite, una dintre victime refuzând să meargă la spital. Autorităţile intervin pentru a identifica şi alte posibile persoane rănite.

Potrivit primelor informaţii, tramvaiul ar fi pătruns în intersecţie la culoarea roşie a semaforului, potrivit reprezentanţilor Poliţiei Rutiere.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici