Video Trenurile InterRegio Bucureşti Nord – Constanţa şi retur rămân anulate din cauza vremii / Se circulă îngreunat pe trei drumuri naţionale şi pe mai multe judeţene

Trenurile InterRegio care circulă între Bucureşti Nord – Constanţa şi retur fără oprire rămân anulate şi miercuri, din cauza vremii. În Gara de Nord, la această oră trenurile nu au întârzieri.

1066 afișări

Potrivit CFR Călători, miercuri sunt anulate trenurile IR 1581, IR 1582, IR 1587 şi IR 1588 care circulă pe ruta Bucureşti Nord – Constanţa şi retur fără oprire.

”Pasagerii pot călători pe această rută cu celelalte trenuri din programul de transport”, arată CFR.

În Gara de Nord, la această oră trenurile nu au întârzieri.

ANM a emis, marţi, o informare meteo de ger, precipitaţii şi polei, valabilă în toată ţara de marţi până joi dimineaţă. Vremea se menţine deosebit de rece, cu valori termice mai scăzute, în general, cu 10 grade faţă de mediile climatologice specifice perioadei.

Se circulă îngreunat pe trei drumuri naţionale şi mai multe judeţene, din cauza inundaţiilor

Circulaţia continuă să fie îngreunată pe trei drumuri naţionale din Bacău, Buzău şi Vâlcea, din cauza inundaţiilor. Pe mai multe drumuri judeţene din Alba, Braşov, Buzău, Covasna, Galaţi, Harghita, Vaslui şi Vrancea circulaţia rutieră este întreruptă.

Potrivit Centrului Infotrafic, nu există drumuri naţionale cu circulaţia oprită din cauza vremii nefavorabile, însă se circulă în condiţii de iarnă în aproape toată ţara.

Din cauza revărsării unor cursuri de apă şi a inundării părţii carosabile, în continuare se circulă îngreunat în judeţul Bacău, pe DN12B, la ieşirea din localitatea Târgu Ocna către Slănic Moldova, în judeţul Buzău, pe DN10 Buzău - Braşov, în localitatea Măgura, la kilometrul 26+800 de metri şi în judeţul Vâlcea, pe DN64, în localitatea Băile Olăneşti, la kilometrul 134.

De asemenea, ca urmare a inundării carosabilului, pe mai multe drumuri judeţene din Alba, Braşov, Buzău, Covasna, Galaţi, Harghita, Vaslui şi Vrancea, circulaţia rutieră este întreruptă.

Traficul aerian se desfăşoară în condiţii normale, nefiind în prezent curse anulate.

De asemenea, toate cele 4 porturi - Constanţa Nord, Constanţa Sud Agigea, Midia şi Mangalia - sunt deschise circulaţiei, iar începând de miercuri dimineaţă a fost deschisă şi bara Sulina, care pentru o perioadă de 24 ore a fost închisă, din cauza vântului puternic.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici