Video Un şofer fără permis, urmărit pe străzile din Constanţa, a lovit o autospecială a Poliţiei

Un şofer care nu avea permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule a lovit, miercuri, o autospecială a poliţiei, într-o piaţă agroalimentară din Constanţa, după ce oamenii legii l-au urmărit pentru că nu a oprit la semnalul regulamentar, transmite corespondentul MEDIAFAX.

179 afișări

Potrivit poliţiştilor, un echipaj a încercat, miercuri după-amiază, în jurul orei 15.30, pe bulevardul Alexandru Lăpuşneanu din Constanţa, să oprească în trafic un şofer care conducea un autoturism înmatriculat în Franţa.

Acesta nu a oprit la semnalul regulamentar al echipajului de poliţie şi a pătruns în zona unei pieţe agroalimentare.

Oamenii legii au pornit în urmărirea lui şi au reuşit să-l blocheze pe una din aleile din piaţă, iar în încercarea de a scăpa, şoferul a dat cu spatele şi a lovit autospeciala de poliţie, fiind ulterior imobilizat de poliţişti.

În urma impactului nu a fost nimeni rănit, iar autospeciala poliţiei a suferit avarii minore.

Din primele cercetări a rezultat că şoferul are 29 de ani şi este din Constanţa. El nu deţine permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, fiind dus pentru audieri la sediul Secţiei 2 Poliţie, iar ulterior se vor lua măsurile legale în consecinţă.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici