Video Vanghelie, la DNA: Am fost chemat în calitate de talentat. Zilele următoare apar lucruri frumoase

Fostul primar al sectorului 5 al Capitalei, Marian Vanghelie, a declarat, luni, la ieşirea de la sediul DNA, că a fost chemat "în calitate de talentat" şi a mai anunţat că în zilele următoare "vor apărea nişte lucruri frumoase".

2436 afișări

"Am venit în calitate de talentat. Păi ce pot să vin eu, ce pot să vin atâta timp cât eu spun de dimineaţa până seara ce s-a întâmplat şi de ce suntem în momentul de faţă aşa cum suntem, că economia nu funcţionează, oamenii de afaceri s-au dus dracului, unii sunt fugiţi din ţară, alţii sunt morţi, politicieni nu mai există, avem prim-miniştri şi miniştri din Teleorman. E totul minunat. Şi venim şi noi pe aicea (pe la DNA-n.r). E singura instituţie care funcţionează în România, asta trebuie de aplaudat poate", a declarat fostul edil, la ieşirea de la sediul central al Direcţiei Naţionale Anticorupţie.

Chestionat despre înregistrările care au apărut în presă în ultima perioadă, Marian Vanghelie a spus că "în următoarele zile, apar nişte lucruri frumoase".

"Eu vă zic că o să apară, nu că fac eu. Nu vedeţi că apar ele singure?", a completat fostul primar.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici