Video "VeteRUN" în Bucureşti | Câştigătorul, un militar din Craiova şi sportiv de performanţă: A fost cel mai uşor maraton / Startul crosului dedicat veteranilor de război, dat de ministrul Fifor / Restricţii în traficul rutier. FOTO

A treia ediţie a crosului dedicat veteranilor de război „VeteRUN" a început duminică dimineaţa, la intrarea în Parcul Herăstrău, dinspre Pavilionul H, la eveniment fiind prezente peste 2000 de persoane.

747 afișări

Câştigătorul "VeteRUN", un militar din Craiova şi sportiv de performanţă: A fost cel mai uşor maraton

Câştigătorul crosului "VeteRUN" este Ştefan Andrei, un militar de 30 de ani din Craiova care este şi sportiv de performanţă. Militarul susţine că este cel mai uşor maraton pe care l-a câştigat şi îi îndeamnă pe români să facă sport. La cros participă peste 2000 de persoane.

"Fac atletism de performanţă, sunt campion balcanic şi multicampion naţional. A fost cel mai uşor maraton câştigat de mine. Îndemn pe toată lumea să facă sport. Sportul este sănătate", a declarat, pentru MEDIAFAX, Ştefan Andrei.

"Sunt militar în Forţele Terestre şi sunt foarte pasionat de sport. Am venit împreună cu nepoţica de un an şi am alergat cu ea în căruţ. Mă simt extraordinar la 44 de ani şi aş putea să alerg din nou", spune Nicolae Iftimovici.

"Particip la aproape toate crosurile din Bucureşti, dar acesta a fost cel mai emoţionant pentru mine, pentru că bunicul meu este veteran de război", susţine Adina, 23 de ani.

A treia ediţie a crosului dedicat veteranilor de război „VeteRUN" a început duminică dimineaţa, la eveniment fiind prezente peste 2000 de persoane.

La cros participă militari şi civili, startul fiind dat de ministrul Apărării, Mihai Fifor.

"Vreau să vă spun că se pare că am depăşit recordul de anul trecut, suntem peste 3.000 de participanţi şi asta ne bucură foarte mult pentru că bucurestenii sunt alături de această idee", a declarat Mihai Fifor.

Traseul crosului este Piaţa Presei Libere, Şoseaua Kiseleff, Arcul de Triumf, Piaţa Victoriei, cu întoarcere prin Bulevardul Aviatorilor, Piaţa Charles de Gaulle, Bulevardul Mareşal Constantin Prezan, Arcul de Triumf, Şoseaua Kiseleff, Piaţa Presei Libere.

Având în vedere desfăşurarea crosului, traficul în zonele menţionate este restricţionat.

Traficul rutier se va restricţiona între orele 09.00 – 14.00, gradual pe traseul de alergare şi străzile care acced în acesta, potrivit poliţiştilor.

Brigada Rutieră pune la dispoziţie conducătorilor auto mai multe alternative rutiere de ocolire:
- Piaţa Presei Libere – Bd. Kiseleff (pe locală) – Piaţa Arcul de Triumf – Bd. Alexandru Averescu –Bd. Ion Mihalache – Str. Buzeşti;
- Bd. Ion Mihalache – Bd. Banul Manta – Şos. Nicolae Titulescu – Piaţa Victoriei – Bd. Iancu de Hunedoara – Şos. Ştefan cel Mare;
- Piaţa Victoriei – Bd. Aviatorilor – Bd. Beijing – Str. Nicolae Caramfil – Bd. Aerogării – Şos. Bucureşti-Ploieşti.

Ediţia de anul trecut a înregistrat 3000 de participanţi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici