Video VIDEO Drum Naţional acoperit cu zăpadă. Drumarii intervin cu utilaje de deszăpezire

  • Drumul Naţional 67C este acoperit cu zăpadă, iar drumarii intervin cu utilaje de deszăpezire.
  • În zonă vântul bate cu putere ceea ce îngreunează operaţiunea, anunţă reprezentanţii Direcţiei Regionale de Drumuri şi Poduri Craiova.
243 afișări

Potrivit drumarilor, din cauza viscolului de noaptea trecută, DN 67C este acoperit, parţial, cu un strat de 1-2 centimetri de zăpadă tocată.

Utilajele acţionează permanent pentru curăţarea părţii carosabile şi asigurarea circulaţiei în condiţii de siguranţă, spun cei de la DRDP Craiova.

Sâmbătă dimineaţa, vântul suflă în rafale puternice în special în zona kilometrului 34, la ieşirea din Rânca spre Transalpina.

Autorităţile le recomandă şoferilor care vor să meargă la munte să-şi echipeze maşinile cu anvelope de iarnă şi lanţuri antiderapante şi să nu parcheze pe marginea drumului, împiedicând astfel utilajele de deszăpezire.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici