Video Vrei la mare? Uite ce găseşti acum pe litoral

  • Litoralul românesc este în amorţire şi abia începe să-şi revină după starea de urgenţă
  • Cea mai accesibilă distracţie este plimbarea pe faleză sau pe nisipul de pe plajă pentru a simţi briza mării
  • Restaurantele şi terasele sunt în pregătiri să deschidă din 1 iunie
1627 afișări

Dacă palanul este să ajungi în următoarele zile pe litoral, nu te aştepta să găseşti multă distracţie. Mai degrabă vei avea parte de plimbări liniştite pe faleză.

Şi în golf, acolo unde sunt terasele şi restaurantele cu vedere spre iahturi, am găsit constănţeni veniţi la promenadă.

„E prima dată anul acesta când ajung aici aşa că cu atât mai mult savurăm cafeluţa. Îmi este dor de libertate, nu mai merge aşa”, ne spune un bărbat.

O provocare este să găseşti ceva de mâncare sau de băut.

În portul Constanţa terasele sunt închise încă, însă peste tot sunt mese şi scaune gata să te întâmpine din 1 iunie. Tot ce am găsit însă acum sunt ceai, cafea, o limonadă sau pizza la pachet”, transmite Tatiana Paşcovschi, corespondent MEDIAFAX.

Terasele din golful Constanţa se vor deschide pe 1 iunie.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici