Video Zeci de copii şi tineri, la o bătaie cu apă în centrul Craiovei, pentru a da startul verii - VIDEO

Aproximativ 150 de copii şi tineri au participat, sâmbătă după-amiaza, la o bătaie cu apă în centrul Craiovei, organizaţia de voluntariat care a iniţiat “Marea Bălăceală” anunţând că vrea să dea în acest fel startul verii, transmite corespondentul MEDIAFAX.

432 afișări

Acţiunea a fost iniţiată de o organizaţie de voluntariat sub numele “Marea Bălăceală”.

“Este cea mai mare bătaie cu apă din Craiova. Ne-am gândit să dăm startul verii într-un mod inedit şi anume să ne batem puţin cu apă să ne răcorim, ca după examenele de capacitate şi bacalaureat. Am ales bătaia cu apă pentru că dintotdeauna copiii s-au distrat aşa, vara. Am zis ca prin acest mod să atragem oamenii din oraş, să creăm o conexiune între ei”, a afirmat Manuela Drîgnei, coordonatoarea voluntarilor care au participat la acţiune.

Cei care au dorit să participe au fost nevoiţi să respecte anumite reguli. Copiii sub 16 ani au putut participa doar însoţiţi de adulţi, iar vestimentaţia participanţilor a trebuit să fie, obligatoriu, decentă. Copiii şi tineri acceptaţi la joacă au primit sticle de plastic de o jumătate de litru, pline cu apă, cu care s-au stropit reciproc.

“E bine că sunt aceste reguli, aşa nimeni nu are de ce să se supere. Doar ne distrăm. E bine, ne mai răcorim”, a spus Andreea, una dintre adolescentele care au participat la “Marea Bălăceală”

Organizatorii Junior Chamber International Craiova spun că se gândesc deja să organizeze o nouă acţiune de acest fel şi se aşteaptă ca data viitoare la “Marea Bălăceală” să vină şi mai mulţi craioveni.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici