ACS Poli Timişoara va juca pe teren propriu prima manşă a barajului cu UTA Bătrâna Doamnă

Formaţia ACS Poli Timişoara va juca pe teren propriu meciul cu UTA Bătrâna Doamnă, din manşa tur a barajului de menţinere/promovare în Liga 1, urmând ca partida retur să aibă loc pe terenul divizionarei secunde, s-a stabilit, miercuri, la tragerea la sorţi.

444 afișări
Imaginea articolului ACS Poli Timişoara va juca pe teren propriu prima manşă a barajului cu UTA Bătrâna Doamnă

ACS Poli Timişoara va juca pe teren propriu prima manşă a barajului cu UTA Bătrâna Doamnă

Meciul tur se va disputa pe 12 iunie, la Timişoara, iar întâlnirea din cea de-a doua manşă este programată pe 15 iunie, pe stadionul din Şiria.

ACS Poli Timişoara şi UTA Bătrâna Doamnă vor evolua la baraj, după ce formaţia timişoreană a încheiat play-out-ul Ligii 1 pe locul 6, iar echipa din Arad s-a clasat pe 3 în ierarhia ligii secunde.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici