Video Coronavirusul o ţine departe de magazine pe Mihaela Buzărnescu: "Mai merg la mall doar de Revelion"

  • Mihaela Buzărnescu a dezvăluit, în exclusivitate pentru Mediafax, că îi este teamă de infectarea cu noul coronavirus
  • Jucătoarea de tenis a spus că va face shopping după Revelion
  • Buzărnescu (nr. 120 WTA) a împlinit luni, 4 mai, 32 de ani
283 afișări

Mihaela Buzărnescu nu crede în relaxarea măsurilor în privinţa epidemiei de coronavirus. Jucătoarea de tenis nu va ieşi afară din casă nici după 15 mai. A dezvăluit, în exclusivitate pentru Mediafax, care va fi singurul lucru pe care-l va face. 

”Pe 15 mai sper din tot sufletul să pot merge la antrenament, nimic altceva, fiindcă sincer îmi este teamă puţin, de perioada ce urmează, dacă va fi o perioadă de relaxare şi voi continua să stau cât mai mult izolată şi sincer mi-am propus să nu ies nicăieri până după Revelion, nu restaurante, nu mall-uri, nu ieşiri.  Voi face doar antrenamentele strict necesare şi mers acasă şi eventual cumpărături alimentare. Nu vreau să mă expun pentru că sunt sceptică”, a declarat Mihaela Buzărnescu pentru Mediafax.

Mihaela Buzărnescu nu crede că se va putea realua tenisul în această vară. A precizat că va avea nevoie de două luni de antrenamente pentru a ajunge la o formă bună pentru turnee. 

”Sunt sigură că rezistenţa mea nu mai este ca înainte pentru că înainte făceam trei antrenamente pe zi”, a mai precizat Buzărnescu.

Tenismena şi-a sărbătorit ziua de naştere în izolare. Luni, 4 mai, jucătoarea de tenis a împlinit 32 de ani, şi a petrecut alături de părinţii ei. Sportiva a precizat că a avut parte şi de câteva surprize. A primit flori şi torturi la uşă.  

În perioada izolării la domiciliu, Mihaela Buzărnescu a vrut să păstreze legătura cu fanii ei şi a fost o prezenţă activă pe reţelele de socializare arătând antrenamentele pe care le-a efectuat în această perioadă.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici