Video Declaraţia zilei: Cătălina Ponor va fi portdrapelul României la Jocurile Olimpice de la Rio - VIDEO

Comitetul Olimpic şi Sportiv Român(COSR) a decis ca portdrapelul României la Rio să fie Cătălina Ponor in condiţille in care FRG trebuie să aleagă între Cătatina şi Larisa Iordache. Aşadar, este o decizie luată de COSR deşi, încă tripla campioana olimpică, nu se află în lot.

1080 afișări

Este o decizie curioasă în condiţile FRG nu a hotărât lotul de gimnastică a României pentru Jocurile Olimpice.

Cristina Neagu, Simona Halep, Corina Căprioriu şi Alin Moldoveanu au fost sportivii care au intrat iniţial în cursa finală pentru alegerea aceluia care va purta drapelul României la Jocurile Olimpice.

Cristina Neagu şi Simona Halep erau creditate cu cele mai mari şanse să fie în fruntea delegaţiei României la Jocurile Olimpice.

A 31-a ediţie a Jocurilor Olimpice va debuta la Rio pe 5 august şi se va încheia pe 21 august.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici