Video Imagini virale. Două fete au cucerit internetul, după ce s-au filmat cum joacă tenis pe acoperiş

  • Vittoria Oliveri (13 ani) şi Carola Pessina (11 ani) s-au filmat în timp ce au jucat tenis pe acoperişul clădirilor în care locuiesc
  • Fetele practică tenis la "Tennis Club din Finale Ligure", Italia
  • Toate competiţiile sportive au fost suspendate din cauza pandemiei de coronavirus
390 afișări

Vittoria Oliveri (13 ani) şi Carola Pessina (11 ani) au devenit cunoscute în toată lumea după ce au jucat tenis pe acoperişul clădirilor în care locuiesc. Cele două tinere sportive din zona Liguria, Italia, sunt vecine şi s-au filmat în timp ce au trimis mingea de pe un acoperiş pe altul. 

"Tennis Club di Finale Ligure (Savona)" a publicat clipul video pe pagina de Facebook, după care a ajuns pe pagina oficială a ATP Tour. Reuşita fetelor a fost repostată de peste 15 mii persoane. în plus, cele două tenismene au devenit subiect de discuţie pentru France Presse, Sky Tg24 şi multe alte jurnale din Italia şi străinătate.

Antrenorul fetelor, Dionisio Poggi, a dezvăluit că a cerut tuturor copiilor să îi trimită filmuleţe cu antrenamentele lor, dar că nu se aştepta să primească un asemenea clip video.

"Imediat după ce am primit clipul video am văzut că este foarte frumos, dar nu mă aşteptam să aibă un succes atât de mare. Tuturor copiilor din echipa noastră le-am cerut să îmi trimită clipuri video din antrenamentele lor.

Fetele joacă la etajul al şaptelea, au fost foarte inspirate să inventeze un mod atât de coregrafic de a juca".

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici