Presa italiană: Goian va pleca de la Palermo la Siena sau Dinamo

Presa italiană de duminică scrie că fundaşul Dorin Goian va părăsi echipa Palermo, el urmând să ajungă la Siena, nou promovată în Serie A, sau la Dinamo.

245 afișări
Imaginea articolului Presa italiană: Goian va pleca de la Palermo la Siena sau Dinamo

Presa italiană: Goian va pleca de la Palermo la Siena sau Dinamo (Imagine: Razvan Chirita/Mediafax Foto)

Conform sursei citate, rămânerea românului la Palermo pare dificilă în contextul în care la sicilieni vor ajunge Milanovic, Cetto sau Mantovani.

"Fostul jucător al Stelei ar putea ajunge la Siena sau Dinamo, ambele fiind în căutarea unui fundaş central cu experienţă", scrie presa italiană.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici