Video Preşedintele Federaţiei Franceze de Fotbal: Am decis să nu spunem nimic la pauză despre atentate, pentru a nu provoca panică - VIDEO

Preşedintele Federaţiei Franceze de Fotbal (FFF), Noel Le Graet, a declarat că a decis să nu facă un anunţ la pauza meciului amical cu Germania cu privire la atentatele din Paris, pentru a nu provoca panică, informează 20minutes.fr.

2855 afișări

"Am decis să nu spunem nimic la pauză pentru a nu provoca panică. Măsurile de siguranţă s-au întărit. Le-am spus jucătorilor abia la finalul meciului", a spus Le Graet.

La finalul meciului dintre Franţa şi Germania, crainicul de la Stade de France a anunţat că ieşirile din zonele apropiate de locurile exploziilor au fost închise şi că spectatorii aflaţi în sectoarele respective trebuie să părăsească arena pe alte ieşiri. După câteva minute, spectatorii au intrat pe gazon, iar ulterior incinta s-a golit treptat.

Reprezentativa Franţei a învins selecţionata Germaniei, vineri seară, pe Stade de France, cu scorul de 2-0, într-un meci amical în timpul căruia în zona arenei au avut loc explozii, preşedintele Francois Hollande, care asista la joc, fiind evacuat de serviciile de securitate.

Potrivit autorităţilor, trei terorişti s-au aruncat în aer în faţa Stade de France.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici