Video VIDEO Incidente la meciul CSM Reşiţa - „U" Cluj. Suporterii au aruncat cu materiale pirotehnice dintr-o pădure de lângă stadion

  • Suporterii echipei CSM Reşiţa au aruncat pe stadionul echipei favorite materiale pirotehnice.
  • Ei se aflau în liziera unei păduri din apropiere şi au provocat incidente în startul partidei de fotbal CSM Reşiţa - „U" Cluj.
  • Jandarmii au intervenit şi au dus la sediul inspectoratului mai multe persoane
589 afișări

Potrivit jandarmilor din Caraş-Severin, chiar de la debutul meciului de fotbal dintre echipele CSM Reşiţa şi „U" Cluj, disputat pe arena sportivă Mircea Chivu din municipiul Reşiţa, susţinătorii echipei gazdă au folosit materiale pirotehnice, interzise de legislaţia în vigoare.

Jandarmii au fost obligaţi să intervină în zona adiacentă arenei sportive, deoarece mai mulţi fani, aflaţi la liziera pădurii, au aprins fumigene si au folosit materiale explozive.

În urma verificărilor şi a imaginilor de la faţa locului, efectivele de ordine au dus mai multe persoane la sediul Inspectoratului de Jandarmi. Acestea sunt audiate deoarece ar fi încălcat prevederile legale privind regimul materiilor explozive.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici